Terre des Hommes Dorpentocht Walcheren. De volgende tocht is op 1 augustus 2017!

Wat is de Terre des Hommes winkel?

De nieuwe winkel is open!
Op dinsdag 24 januari 2017 zijn de deuren van onze nieuwe winkel voor een ieder open gegaan! Wij heten u van harte welkom in een grotere winkel waar u nog meer keuze heeft in betere tweedehands goederen.
Het is een echte snuffelwinkel waar van alles valt te vinden en te ontdekken. Van de meeste goederen hebben we maar één exemplaar, dus kom snel snuffelen en wie weet dat u dat ene eindelijk gaat vinden. Voor heel schappelijke prijzen bieden wij tweedehands en nieuwe artikelen aan, zoals shawls, sieraden, gebreide sokken, wierook en kaartjes. Regelmatig kopen we ook andere nieuwe artikelen in. Alle nieuwe artikelen zijn “vrij van kinderarbeid”.

Wij zoeken goederen!
Heeft u iets wat u niet meer gebruikt? Wilt u ergens van af? Wij zouden het graag van u willen ontvangen! U kunt het afgeven in onze winkel. Bent u woonachtig op Walcheren, dan komen wij het ook graag kosteloos bij u ophalen. Bel ons en maak een afspraak!

En verder...
De opbrengst van de Terre des Hommes winkel komt ten goede aan het Programma "Kinderarbeid in Azië".
De winkel wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers. Naast het runnen van de winkel is er ook een groep, die zich bezighoudt met het buitengebeuren. U zult van deze groep een kraam tegenkomen op één van de stempelposten. Ook de handwerkgroep staat met een kraam langs de route van de dorpentocht.

Winkelgegevens:
Achter de Houttuinen 48
4331 NJ Middelburg
Telefoon: 06-19996563

Openingstijden:
Maandag: 13:30 tot 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 tot 16:30 uur

Meer informatie over de Terre des Hommes winkel in Middelburg vindt u op:
www.tdhmiddelburg.nl, of op:
www.terredeshommes.nl/winkels/middelburg.

Versie 20170620